PRZYJĘCIE KOMUNIJNE

 


Pierwszych Komunii czas…w Crown Piast Hotel & Park*****


I KOMUNIA

 

RESTAURACJA ANTURIUM

 

to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu.
Powinien więc odbywać się w wyjątkowym miejscu i pozostawić niezapomniane wrażenia.
Crown Piast Hotel &Park przez swoje położenie na terenie pięknego parku, wyjątkową atmosferę i ofertę dostosowaną do potrzeb
Naszych Gości, jest wymarzonym miejscem do zorganizowania tej niezwykłej ceremonii
i otaczający ją park z ukwieconym ogrodem, letnią altaną,
urokliwymi alejkami w cieniu starych brzóz i szumiącą fontanną
to idealne miejsce na relaks w trakcie trwania przyjęcia, jak również doskonały plener do organizacji chrztu, sesji zdjęciowych czy grilla.
Zapewniamy profesjonalną obsługę, która zadba o to aby wszystkie Państwa życzenia zostały spełnione
 

Drodzy Rodzice, to Wam powierzamy skomponowanie własnego menu dla Gości. Nasza rozbudowana oferta pozwoli ułożyć je tak by było niepowtarzalne i dostosowane do indywidualnych potrzeb. Oferujemy Państwu możliwość wyboru, zaczynając od uroczystego obiadu poprzez bufet słodki, wytrawny, dania gorące. Dodatkowo proponujemy atrakcyjne pakiety napojów alkoholowych i bezalkoholowych, menu grillowe, kociołek z gorącym daniem, ofertę tortów okolicznościowych, fontannę czekoladową i wiele innych.

 

Na wszystkie Państwa pytania chętnie odpowie nasz doradca ds. organizacji przyjęć.

Prosimy o kontakt pod nr. Tel. +48 12 683 26 54, +48 12 683 26 74 lub e-mail, gastro@hotelpiast.pl, sales@hotelpiast.pl.

Zapraszamy

www.hotelpiast.pl

Skomponuj własne menu i wybierz jedną propozycję z oferty:

obiadu, bufetu słodkiego, wytrawnego oraz pakietu napoi


PROPOZYCJA OBIADU

(Prosimy o wybór jednej pozycji z każdego dania)

MENU I 90 zł/os.

Menu II – 110 zł/os.

Menu III – 130 zł/os.

PRZYSTAWKA

PRZYSTAWKA

PRZYSTAWKA

Pieczony camembert podawany na sałatach
Pomidory z mozarellą świeżą bazylią i kremem balsamicznym
Rożki z bakłażanem i musem paprykowym na zielonej salacie
Lekka terrina z ogórka z pomidorkami koktajlowymi i pianką chrzanową
Bliny z wędzonym łososiem podane na zielonej sałacie
Sałatka z selera naciowego i orzechów

ZUPA

ZUPA

ZUPA

Kremowa zupa pomidorowa z grissini
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem z cukinii z grzankami
Bulion wołowy z julienne warzywnym
Consomme z julienne warzywnym
Kremowa zupa porowa z groszkiem ptysiowym

DANIA GŁÓWNE

DANIA GŁÓWNE

DANIA GŁÓWNE

Polędwiczki wieprzowe w rozmarynowym sosie z purée ziemniaków i warzywami
Pieczony dorsz z dipem musztardowym, sałatą vinegrette i ziemniakami rosti
Roladki z indyka z szynka parmeńską i szpinakiem w sosie dijon
Schab nadziewany grzybami w sosie paprykowym z opiekanymi ziemniakami i sałatą vinegrette
Filet z kaczki w sosie z czerwonego wina podany na purée marchewkowym
i sałatą z rzepy
Cielęcina w sosie kurkowym z napoleonką ziemniaczaną i kalafiorem romanesco

DESERY

DESERY

DESERY

Crumble jabłkowe podane z lodami waniliowymi
Torcik nugatowy z sosem limonkowym
Lodowe Raffaello z sosem z owoców leśnych
Panna cotta z sosom malinowym
Parfait jagodowe z sosem waniliowym
Lodowy torcik makowy z sosem limonkowym

PROPOZYCJA BUFETÓW WYTRAWNYCH

Prosimy o wybór jednego z Bufetów


Menu I – 60 zł/ os.

Menu II – 90 zł / os.

Menu III 120 zł/os.

Kurczak faszerowany wątróbką i warzywami

Kurczak faszerowany wątróbką i warzywami Kurczak faszerowany wątróbką i warzywami
Tatar ze śledzia z jajkiem przepiórczym Tatar wołowy z czarnymi oliwkami Tatar wołowy z czarnymi oliwkami

Roladki z serem kozim i kawiorem

Tatar ze śledzia z jajkiem przepiórczym Cielęcina w sosie tuńczykowym

Deska wędlin staropolskich:

suszona kiełbasa, szynka marynowana, pasztet z kaczki, boczek wędzony, kaszanka, salceson

pikle: pieczarki, ogórek konserwowy, marynowana cebulka, marynowana papryka

Roladki z serem kozim i kawiorem Tatar ze śledzia z jajkiem przepiórczym

Deska serów polskich

z konfiturą z cebuli i moreli:

bryndza, bundz, oscypek, niebieski książę, wańczyk, rolada ustrzycka

Deska wędlin staropolskich:suszona kiełbasa, szynka marynowana, pasztet z kaczki, boczek wędzony, kaszanka, salceson

pikle: pieczarki, ogórek konserwowy, marynowana cebulka, marynowana papryka

Tatar z wędzonego łososia na grzance

Ciasteczka francuskie: z pomidorkami,

ze szpinakiem, z kozim serem

Deska serów polskich z konfiturą z cebuli i moreli:bryndza, bundz, oscypek, niebieski książę, wańczyk, rolada ustrzycka Roladki z serem kozim i kawiorem

Tymbaliki drobiowe

Gaspacho z chrupiącymi warzywami

Deska wędlin staropolskich:suszona kiełbasa, szynka marynowana, pasztet z kaczki, boczek wędzony,

kaszanka, salceson z piklami: pieczarki, ogórek konserwowy,

marynowana cebulka, marynowana papryka

Kalifornijskie śliwki w boczku Ciasteczka francuskie: z pomidorkami, ze szpinakiem, z kozim serem Deska serów polskich z konfiturą z cebuli i moreli: bryndza, bundz, oscypek, niebieski książę, wańczyk, rolada ustrzycka
Sałatka wiosenna Tymbaliki drobiowe Gaspacho z chrupiącymi warzywami
Tradycyjna sałatka jarzynowa Kalifornijskie śliwki w boczku Ciasteczka francuskie: z pomidorkami, ze szpinakiem, z kozim serem
Sałatka z marynowaną mozarellą Kalifornijskie śliwki w boczku
Tradycyjna sałatka jarzynowa Sałatka z marynowaną mozzarellą
Sałatka z marynowanym kurczakiem Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z marynowanym kurczakiem
Sałatka wiosenna

PROPOZYCJA BUFETÓW SŁODKICH

 

Prosimy o wybór jednego bufetu


Menu I – 30 zł/ os.

Menu II – 60 zł/ os.

Ciasto czekoladowe w korzennym aromacie

Ciasto czekoladowe w korzennym aromacie
Puszysty sernik Puszysty sernik
Szarlotka galicyjska z polskich jabłek

Szarlotka galicyjska z polskich jabłek

Ciasteczka z delikatnym kremem w dwóch odsłonach: wanilia i mocca Ciasteczka z delikatnym kremem w dwóch odsłonach: wanilia i mocca
Wybór kruchych babeczek: z delikatnym kremem i owocami, z serem, z orzechami

Wybór kruchych babeczek: z delikatnym kremem i owocami, z serem, z orzechami

Kompozycja mini deserków: z serkiem mascarpone i owocami,
z puszystym serkiem mascarpone w aromacie kawy

Kompozycja mini deserków: z serkiem mascarpone i owocami,
z puszystym serkiem mascarpone w aromacie kawy

Wybór owoców sezonowych

Wybór owoców sezonowych

Tarta cytrynowa

Tarta z owocami sezonowymi


PROPOZYCJE DODATKOWE


TORT WESELNY (do wyboru) 18 zł/ os.
FONTANNA CZEKOLADOWA 1800 złWATA CUKROWA 1200 zł
POPKORN 1200 zł


PROPOZYCJA NAPOI ZIMNYCH, GORĄCYCH I ALKOHOLOWYCH

PAKIET SOFT

35 zł/os.

PAKIET SOFT PLUS WINO

75 zł/os.

OPEN BAR I

120 zł/os.

OPEN BAR II

140 zł/os.

Kawa

Kawa Wódka Wódka
Herbata Herbata Piwo Lane Piwo Lane
Woda mineralna Woda mineralna Wino białe Wino białe
Soki owocowe Soki owocowe Wino czerwone Wino czerwone
Napoje gazowane Napoje gazowane Johnnie Walker Red
Mleko, cytryna Mleko, cytryna Gin Seagrams
Wino białe
Wino czerwone

WAŻNE INFORMACJE


  • Proponowane menu dla min 15 osób
  • Menu dla dzieci poniżej 2 lat – gratis, w wieku 2 – 7 lat – 60% ceny menu
  • Cena obejmuje podstawową dekorację stołów, oraz pokrowce na krzesła
  • Przedłużenie przyjęcia dodatkowo płatne
  • Serwis dostosowany jest do potrzeb przyjęcia i wliczony jest w cenę menu
  • Potwierdzeniem rezerwacji jest podpisanie umowy oraz wpłata zadatku w wysokości 30 % wartości wybranego pakietu menu
  • Na miesiąc przed datą przyjęcia należy dokonać wpłaty pozostałej kwoty w wysokości 70%

www.hotelpiast.pl